Bekijk het archief

U leest het goed, vanaf het paasweekend staan wij weer voor u klaar aan het strand van Wijk aan Zee!

Voorbereidingen voor het nieuwe seizoen in gang
Momenteel zijn wij volop in de voorbereiding van het zomerseizoen van 2013. De banken staan weer in de lak, de koks buigen zich over het menu en ons team steekt de koppen weer bij elkaar voor leuke nieuwe ideeën om onze gasten het nog meer naar de zin te gaan maken dit strandseizoen in Wijk aan Zee.

Wat kunt u van ons verwachten in 2013?
Ook bieden wij aanstaande zomer weer veel dagspecials aan, doen wij mee aan leuke evenementen en eigen activiteiten en zijn wij ook weer een geschikte feestlocatie. Wilt u een feestje geven verwijzen wij u graag naar het kopje mogelijkheden op deze website, hier vind u de nodige informatie.

Nieuwe huisstijl
Uiteraard krijgt de Beach Club weer een frisse opknapbeurt en, zoals u wellicht al heeft gezien, hebben wij een nieuwe frisse huisstijl! De huisstijl straalt het sfeertje van Oost 3 goed uit. Het strakke zwart wit, gecombineerd met onze 3 huiskleuren; groen, rood en blauw die onze gasten als accentent terug zullen zien in en om Beach Club Oost 3. Daarbij gebruiken we veel hout, wat het strandsfeertje mooi, warm weerspiegelt.

Nieuwe website
Onze website kon uiteraard niet achterblijven en is ook onderhanden genomen. Vanaf heden is de site bereikbaar vanaf uw laptop, tablet en smartphone en vind u voldoende informatie over Oost 3. Voortaan blijft u ook op de hoogte van alles in en om Oost 3 op deze site en gaan wij actief aan de gang met Facebook en Twitter!